Verzwakte of beschadigde nagels? CND™ to the rescue! De wereldwijde marktleider in professionele nagelverzorging en maker van CND™ SHELLAC™ brand 14+ nail color en VINYLUX™ Weekly Polish ontketent een revolutie in het herstellen van de nagels met CND™ RESCUERXX™ Daily Keratine treatment.

’’Bij CND™ staat het onderhouden van de gezondheid van de natuurlijke nagel centraal’’, aldus CND™ Co-founder en Style Director Jan Arnold. ’’Het is echt geweldig om deze zeer effectieve, nieuwe behandeling met jojoba-olie en keratine eiwitten te introduceren. Deze eiwitten binden zich aan de natuurlijke nagels om ze te versterken en tegelijkertijd de vochtbalans te herstellen. Bij langer gebruik zorgt RESCUERXX™ voor een drastische vermindering van peeling en witte vlekken met als resultaat een prachtige gezonde nagel!’’

 

KLINISCH BEWEZEN RESULTATEN!

Week 1

80% gaf aan dat witte vlekken verminderden

80% vond dat de conditie van de nagel aanzienlijk was verbeterd

Week 4

73% afname van gescheurde nagels

80% daling van de peeling

GEBRUIK:

Breng voor het beste resultaat tweemaal per dag aan op onbehandelde, natuurlijke nagels. Masseer de CND™ RESCUERXX™ in op nagel, nagelrand en nagelriemen. Gebruik CND™ RESCUERXX™ maximaal vier weken voor een optimaal resultaat.