Een totaal nieuw product in de nagelbranche, een product waar in het geheim drie jaar aan is gewerkt en nu is het zover, CND™ PLEXIGEL! Een product dat jij absoluut op je nagels wil dragen. Waarom? CND™ PLEXIGEL geeft stevigheid, lengte én vorm. Voor iedere behoefte, heeft CND™ PLEXIGEL een oplossing! Daarbij geeft het een prachtig, kristalhelder resultaat.

Een kristalhelder resultaat? Inderdaad! CND™ PLEXIGEL is volledig transparant, wat een prachtig resultaat geeft of waar unieke nail art mee gecreëerd kan worden. Draag je liever één kleur? Dat is zeker mogelijk. CND™ PLEXIGEL is namelijk perfect te combineren met CND™ SHELLAC™. Het resultaat van je CND™ SHELLAC™ wordt hierdoor met minimaal een week verlengd.

Ga je liever voor een lichter product op je nagel en wil je een product dat qua gevoel nagenoeg niet aanwezig is op jouw natuurlijke nagel, maar die toch de stevigheid biedt die jij nodig hebt? Een nagel die je niet meer voelt en qua dikte niet anders is dan jouw natuurlijke nagels? Dan is CND™ PLEXIGEL perfect! CND™ PLEXIGEL™ voelt licht aan op jouw nagels, geeft een optimaal draagcomfort en is vrij van lifting!

Of draag je altijd CND™ SHELLAC™ op de natuurlijke nagel en heeft deze geen versteviging nodig, maar zou je het fijn vinden als een gescheurde nagel snel en eenvoudig gerepareerd kan worden? We kennen het allemaal wel namelijk, je nagels zijn weer helemaal perfect en vervolgens scheurt net die ene nagel weer. Wat nu? Weer terug naar de salon of allemaal kort vijlen? Dat probleem is nu verleden tijd want jouw nagelstyliste kan nu heel eenvoudig die nagel voor je repareren. Is je nagel helemaal afgebroken? Ook dat is geen probleem meer! Jouw stylist kan die nagel nu met gemak verlengen.

CND™ PLEXIGEL is niet alleen makkelijk aan te brengen maar ook makkelijk te verwijderen, wat ervoor zorgt dat jouw behandeling sneller wordt. Dit scheelt weer tijd en zo ben jij op tijd voor jouw volgende afspraak!

Hoe klinkt dat? Prachtige verzorgde nagels, zonder beschadigingen en 3+ weken resultaat. Zonder dat je daar uren voor hoeft vrij te plannen. Te mooi om waar te zijn? Nee, zeker niet! Informeer bij jouw favoriete salon of styliste en wij weten zeker dat je meer dan tevreden zult zijn.

 

CND™ PLEXIGEL™ is een vegan product, ontwikkeld zonder dierlijke ingrediënten en is niet getest op dieren. CND™ PLEXIGEL™ is 12FREE: vrij van Formaldehyde, Toluene, DBP, Formaldehyde resin, Camphor, Xylene, Parabens, Ethyl Phosphate,TPP, MIT, dierlijke ingrediënten en gluten.